Receptionsmenuer - små lækkerier

Sælges kun til receptioner og lignende – ikke som et helt aften-/ frokostmåltid.
(min 30 pers.)

Menu I

  • Hjemmerøget laks  - krydderurtecreme
  • Kyllingeterrin- sprøde salater
  • Dansk skinke – marinerede artiskokker
  • Mini croissant – rejesalat
  • Tomattærte – basilikum- ost
  • Hjemmerøget brie - salte mandler
  • Friskbagt brød

Pris pr. pers. 165,- 

Menu II

  • Fiskedeller – krydderurter – pickles
  • Unghane – chorizo
  • Porresouffle – feta – purløg
  • 3 slags pølser – løgkompot
  • Små sandwichs – 3 slags fyld
  • Sød tærte – cremefraiche – vanille
  • Friskbagt brød

Pris pr. pers. 165,-

Menu III

  • Tatar af torsk – dild – sennep
  • Laksesouffle – urter – aioli
  • Tortilla – kartoffel – kapers
  • Grillet kalv – pesto – rødløg
  • Dansk gris – svampe – trøffel
  • Chokoladekage
  • Fyldt kransekage
  • Friskbagt brød

Pris pr. pers. 180,-

Menu IV

  • Spansk skinke – grønsagstærter
  • Hj.røget andebryst – marinerede svampe
  • Rejer – nudler – koriander
  • Grillet hane – tomatsauce
  • Sprængt gris – løgpanade
  • 3 slags ost – syltede nødder
  • Fyldt kransekage
  • Friskbagt brød

Pris pr. pers. 180,-

bubblemedia